Sikerült!

Tisztelt Doktornő! 5 év után abbahagytam a Harmonet drazsé szedését, babát szeretnénk a párommal. Az utolsó menstruációm február 4.-én jött meg és február 8.-án múlt el. Többet nem jelentkezett vérzésem. Márciusban és áprilisban is csináltam tesztet, negatív lett. Aztán most, május 14.-én újra csináltam tesztet, ami pozitív lett. Az lenne a kérdésem, mikor lenne érdemes felkeresni egy nőgyógyászt? Vagy már elkéstem vele? vagy várjak még vele? tapasztalhat-e már szívhangot? Most akkor pontosan mennyi idős is lehet a magzat? Segítségét előre is nagyon köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza terhesség témában

Elvileg az utolsó menses első napjától számítjuk a terhességet, érdemes lenne elmennie nőgyógyászhoz, a vérből szükséges a béta HCG ellenőrzése és ultrahang is szükséges. Szívhang a terhesség 6. hete környékén tapasztalható.

Kérdés: 2012. május 15., 22:00; Megválaszolva: 2012. május 16., 11:54
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom