Ultra hang veszélyei

Lányom nevébe szeretné kérdezni.4-5 hetes terhes és hüvely ultrahangot végzet az orvos. Veszélyes lehet-e a magzatra korrai ultra hang? . Terhesség alatt mennyi az ajánlott ultrahang? Most kb 8 hetes a magzat, és a lányomnak gyakran fáj a hasa. Leül piheni a hasfájás elmúlik. Miért fájhat a hasa? Kell aggódnunk?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza ultrahang témában

Kedves Kérdező! A hasfájás a fenyegető vetélés jele lehet, ezért ajánlatos nőgyógyászati ellenőrzés. Az ultrahang nem ártalmas beavatkozás, terhesség alatt legalább négy vizsgálat szükséges.

Kérdés: 2012. május 07., 11:59; Megválaszolva: 2012. május 08., 13:34
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
vetélés missed ab
Mennyi hüvelyi ultrahang lehet egy terhesség alatt és lehet baj abból ha 7hetes babát 7szer hüvelyi ultrahangoznak?
Kisebb uh- méret a 38. héten? Mi...
Tisztelt Doktornő! A 18 és 28. heti uh-n mért adatok alapján csak 2 nap különbség van számolt időponthoz képest. A 38. heti uh-n azonban 33+4...
Él a babám?
Tisztelt Cím! 6hetes terhes vagyok. Ma voltam UH-on. És a hallottak, látottak után nagyon kétségbeestem! A papíron szerepel: Nagyobb homogén...
Leletelemzés