méhlepény

32hetes kismama vagyok, és 32éves.2100-2200kg becsült súlya babámnak. Még a 28héten derült ki 4d uh-n hogy a hátsó falon tapad a méhlepény, de eléri a méhszájat, azóta voltam sima 2d uh-n ahol csak annyi mondtak a hátsó falon van. (Előző 2 terhességnél is hátsó falon volt de akkor jó helyen.) Van-e esély hogy még fentébb húzódik? Hogyfogom megszülni a babát ha mégse változik a méhlepény helye? Mire számíthatok? Ha beindul a szülés itthon vagy bő vérzés van mi a teendő? Elvérezhetek? Előző szülésem magzatvízelfolyás, fájások a baba megszületéséig gyorsan zajlott le 1óra alatt.Ha gyors lefolyással lenne ismét a szülés s a méhlepény távozna előbb, akkor a baba megfullad? Félek nemérek be időbe a korházba, és mintha senkit nemérdekelnének a problémáim, még az orvosomat sem.Soha nemvolt császármetszésem, és nemis szerenék de ha indokolt mindenképp igy szülnék, hogy nelegyen probléma.Nagyon várom válaszát.Köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza méhlepény témában

Kedves Kérdező! A méhlepény még elvándorolhat, ha terminusig nem vándorol el, akkor császármetszést kell végezni. Az utolsó hetekre ajánlatos intézetben vagy intézet közelében tartózkodni. A lepény nem előzi meg a magzatot szüléskor.

Kérdés: 2012. május 03., 21:28; Megválaszolva: 2012. május 06., 15:38
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom