Haematoma a terhesseg alatt

Tisztelt Doktorno! 15 hetes terhes vagyok. 1 hete az ultrahangon egy 28*5 mm-es haematomat talalt a Doktor ur. azota magnerot szedek. verzesem, gorcseim nincsnek. kerdesem az lenne, hogy mivel segithenem elo a haematoma felszivodasat, illletve mennyire veszelyes ez a babara nezve? Koszonom valaszat!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza terhesség témában

A vérömleny a méhlepény és a méhfala közötti vérzés miatt alakult ki.Ez a vetélés veszélyét jelenti, amennyiben nem növekszik akkor korábban alakult ki.

Ténylegesen nem tudja segíteni, hogy eltűnjön onnan, azonban a gyógyszeres kezelés folytatása valamint kímélő életmód a továbbiakban tanácsos.

Kérdés: 2012. április 26., 14:20; Megválaszolva: 2012. április 30., 16:31
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom