Ajánlatos-e gyereket szülnie ha szinkumárt szedett?

Lányom (32 éves külföldön él) a 2. szülés után trombózist kapott és a tüdejében vérrögök keletkeztek. Szinkumárnak megfelelő gyógyszert szedett 7 hónapig. Milyen veszélye van az újabb szülésnek, kockáztatja-e az életét ezzel? Vagy valóban injekciózás mellett vállalhat újabb szülést? Lesz-e a kisbabának vagy neki ettől valami baja? Neki azt mondták vállalhat újabb gyereket. Én azonban nagyon aggódom, féltem őket. Nem tudom feldolgozni a problémát, mi lesz ha mégis tragédia történik? Hiába győzködöm, hogy örüljön a két szép gyermekének és neveljék fel őket. Ezért szeretném kérni az Ön véleményét. Köszönöm szépen szíves válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza véralvadásgátló témában

Az újabb terhesség esetén szükséges lehet megelőző véralvadás gátló injekció készítmény alkalmazása.

A tabletta terhességben nem alkalmazható.

Belgyógyász szakorvosi vizsgálat tanácsos a terhesség előtt, megfelelő kezelési javaslatot adnak.

Kérdés: 2012. április 22., 21:26; Megválaszolva: 2012. április 23., 22:47
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom