• Fogamzásgátló védelem

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő/Doktor Úr! Az előző hónapban négy nappal később kezdtem meg a Lindynette tabletta szedését, ez a négy tabletta ki is maradt, így összesen a 21 tablettából 17-et vettem be. Ezt követően 7 gyógyszermentes napot tartottam. Az egész hónapban mindvégig alkalmaztunk óvszeres fogamzásgátlást is. A 17. tabletta után a 7 gyógyszermentes nap folyamán rendben megjött a mensturációm, s folytattam a 8. napon a következő levél tablettával. Öt tabletta bevétele után a 6. napon együtt voltunk a barátommal, azonban más módon nem védekeztünk, jelenthet-e ez gondot? Biztosított-e a védelem a 17 tabletta - 7 gyógyszermentes nap, normális menstruáció - 5 tabletta bevétele után? Várjuk mielőbbi válaszát, ha gond lehet, holnap még el tudunk menni esemény utáni tablettáért. Köszönettel: Anita

        Dr. Veress Dóra válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Ön nagy valószínűséggel már védett a terhességgel szemben.


        Kérdés: 2012. április 19., 18:57; Megválaszolva: 2012. április 19., 23:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: