Szervi bajom lehet e? (Szülés óta jobban vagyok)

Tisztelt Doktornő vagy Doktor úr! Kérdésem: Én ezeket a tüneteket olyan 5. és 6. osztályos korom óta érzékelem, vagyis emlékszem rá de lehet régebb óta tart. Azt azért hozzá teszem súlyos lelki problémákkal küszködtem, küszködöm.Leírom a fontosabbakat ami orvosilag állítólag a bajom: Hiperaktivítást állapítottak meg, de a szüleim azt mondták, hogy nem vagyok. Én 18 éves koromig rendszeresen ágyba pisiltem, elvittek kivizsgálásokra, azt mondták nincsen szervi bajom, arra emlékszem, mert orvosi pappír nincs meg, hogy azt mondta az orvos ez régen volt, hogy én úgy alszom, hogy nem éjjeli üzemmódban viselkedik a szervezetem hanem nappali, semmi kezelés nem történt. Harmadik osztályos koromban migrénes rohamom volt többször de abba maradt ezért nem kellet gyógyszeres kezelés. 20 éves korom körül súlyos kényszeres szorongást állapítottak meg, (szociális fóbia) ésállítólag hiperérzékeny vagyok. Akkor nem kértem a kezelést most viszont újra járok semmilyen gyógyszert nem szedek, mert van egy 11 hónapos kislányom akit szoptatok. Panaszom: Állandó fáradékonyság, koncentráció gyengeség, levert hangulat (ezek a tünetek állandóak) hangulat ingadozások. Állandó feszültség érzése. Sokszor járok vécére, egymás után többször is kell vizeletet ürítenem, és vizeletem csöpög. A körmeimen fehér foltok találhatok, a hónaljamban pedig nemtudom pontosan megnevezni van egy hatalmas faggyút váladékozó meg nem szűnő dolog, mindkét oldalon, ami szülés után bedurrant. Ezt a környeztem mondta: Félig van csak nyitva a szemem, állandóan úgy nézek ki mint aki be van állva, lassan csinálom a dolgokat pl mozgás. Az iskolában régenmár behívattak, hogy drogozom e. Ezt sokan kérdezték tőlem. mert karikásak a szemeim, és volt hogy bedagadt a szemhéjam, és olyan is volt a szemem alatti táskák duzzadtak be. Kamaszkoromban ittam alkoholt, de nem annyit ami kórós tüneteket kellene, hogy okozzon, de kívülállók számára drogosnak néztem ki, és állítólag nagyon vékony voltam, most is inkább.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza fáradékonyság témában

Tisztelt Kérdező! Javaslok egy bőrgyógyászati vizsgálatot a hónalj probléma miatt, illetve egy pajzsmirigy hormon meghatározást, illetve egy neurológiai szakvizsgálatot. Remélem kiderül a problémák oka. Jobbulást kívánok, tisztelettel. Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2012. április 18., 07:34; Megválaszolva: 2012. április 19., 17:09
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom
elvetéltem vagy nem ?
Jó napot az egész úgy kezdődött február 2-án voltam terhesség megállapításon még nem láttak semmit de viszont pozitív terhességi teszt február...
Vizsgálatok vetélés után
Tisztelt Dr. Farkas Ágnes! 2020. májusában missed ab műtétem volt, 2021. februárjában elvetéltem spontán. A nőgyógyászom szerint nem szükséges...
Terhesség - keresztcsont fájdalom?
Tisztelt Doktor Úr / Doktornő! 13 hetes kismama vagyok. Az elmúlt időszakban néha-néha éreztem egy picit kellemetlen érzést a fenekem bal...