Menstruacio

Kedves Doktorno, 4napja lefekudtem a baratommal es ma beteg lettem, a szeretkezes utan ugy ereztem mintha oldalt kifolyt volna az ovszerbol a sperma de o aszt mondta h nem mert szoritotta, vajon ez igaz ki tud folyni? de ma beteg lettem akkor mar bisztos hogy nem vagyok terhes kell e felyek? koszonom valaszat

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Veress Dóra válasza terhesség témában

Kedves Kérdező!

Ha 4 napja szeretkeztek, akkor nem valószínű, hogy a rosszulléte összefüggne terhességgel. Az ondó ki tud folyni az óvszerből, ha nem megfelelően távolítják el, de ha a barátja azt állítja, hogy ő vigyázott erre, akkor nincs miért aggódni.

Kérdés: 2012. április 16., 12:45; Megválaszolva: 2012. április 17., 23:42
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom