Mit jelent a véreredményem

Kismama vagyok júliusra várom a babámat most kaptam meg a véreredményemet és azt szeretném kérdezni hogy mit jelent az benne hogy: Anti-HBs pozitív (reaktív cl >=10 mlU) . HBV védettség magas anti-HBs szint miatt.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza terhesség témában

K3dves Kérdező! Elnézését kell kérnem a késedelmes válasz miatt, de nehezen értelmezhető kérdéséra konzultálnom kellett labos szakemberekkel.Ezek szerint önnek magas védettsége van a rosszhírű hepatitisz B virus ellen, mely komoly májgyulladást okozhatna. A védettsége valószínűleg azért alakult ki, mert valamkor korábban átesett egy rejtettebb tünetekkel lezajlott egyhébb májgyulladáson. Ez átmeneti rosszullét érzéssel, gyengeséggel, esetleg hányással bélfertőzés szerű tünetekkel is lezajolhatott. A lényeg, nagyfokú védettsége miatt ezzel jelen terhessége kapcsán és további életében nem kellfoglalkoznia.

Kérdés: 2012. április 13., 12:06; Megválaszolva: 2012. április 19., 21:38
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom