• Kisbabát szeretnénk

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor nő/úr! A problémám a következő:2 hónpja probálkozunk a párommal és nem estem még teherbe.Pár éve sajnos volt egy abortuszom, ami érdekes módon csak 1x-i szexuális alkalom végett következett be, de ott tökéletesen minden rendben volt.ezt azóta több orvos is alátámasztotta. A másik próblémám, h 2 éve Hpv fertőzést diagnosztizáltak P3-mal.Volt egy 10 perces rutin műtétem, de rá fél évre már P1 lett a cytologia eredményem. Azóta minden rendben van.Lehetséges, hogy ezek befolyásolnak valamit vagy még túl korán aggodom? 2 hónap még nem sok idő? A párom 32 éves és neki már van egy gyereke.Köszönöm válaszát

        Dr. Vereczkey Attila válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! 2 hónap valóban nem hosszú idő, egy év sikertelenség után javasoljuk a kivizsgálások megkezdését. Legyenek türelmesek, adjanak még időt maguknak. A korábbi terhességmegszakítás és a HPV fertőzés miatt még nyugodtan lehet gyermeke. Üdvözlettel, Dr. Vereczkey Attila


        Kérdés: 2012. április 12., 09:45; Megválaszolva: 2012. április 18., 08:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.