• Terhesseg!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Ur/Nö! A terhesseg alatt(elejen) hasznalhato-e a Paradontax fluorid fogkrem es a Listerine szajviz? Es milyen vitaminokat lehet/kell szedni, es melyik az a vitamin, amit a terhesseg elejen nem szedhetö? Valaszat elöre is köszönöm

        Dr. Boros Miklós válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! Több terhesség alatt szedhető multivitamin kapható recept nélkül, azok közül kell választani. A fogkrém használható még akkor is, ha az az elv, hogy a terhesség első három hónapjában kerülni kell minden vegyszert és gyógyszert.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. április 05., 08:56; Megválaszolva: 2012. április 06., 12:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: