• HCG 15000 ez terhességet jelent?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Nemrég voltam nőgyógyásznál mert nem jött meg. Ő azt mondta h nem lát semmit de a biztonság kedvéért menjek el vérvételre. Elmentem és HCG eredménye 15000 lett. Azt mondta az asszisztens hogy ez az érték magas és terhes vagyok. Az orvoshoz még nem tudtam visszamenni viszont érdekelne hogy akkor ez már biztos hogy ez az érték terhességet jelent? Előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! Ez terhességre utal, de nem mondja meg, hogy a terhesség méhen belül vagy kivül van.Lehet egy elhaló korai terhesség is. A következő hormonszint és UH.vizsgálat tisztázza a helyzetet.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2012. április 04., 21:08; Megválaszolva: 2012. április 05., 14:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: