• baktérumok terhesség alatt

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr/nő! A problémám: 26 hetes terhesként voltam vérvételen és vizeletvizsgálaton is. A lelet szerint találtak baktériumokat a vizeletben, de az orvosom szerint nem probléma, valószínűleg hüvelyváladék került a vizeletbe. (Az összes többi eredmény tökéletes.) Engem azonban zavar a dolog. Kérdésem: van-e olyan természetes gyógymód, amelyet terhesség alatt is lehet alkalmazni, s tenni lehet vele az esetleges bakteriális fertőzés ellen? Részben hiszek az orvosnak, biztosan adna gyógyszert, ha probléma lenne, de megnyugtatásként, megelőzésként szeretnék használni valami olyan természetes gyógymódot, ami kárt nem okoz, csak esetlegesen segíti a szervezetet. Tanácsát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! A tőzegáfonyalé terhesség alatt is alkalmazható, megelőzhető vele sok esetben a húgyúti fertőzés, és kiváló vasforrás is.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 31., 19:54; Megválaszolva: 2012. április 02., 13:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: