• Inszeminácio után

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Úr / Nő! Egy éve probálkpoztunk, de gyermek áldás mégsem volt.Orvosokhoz fordultunk, mindketten egészségesek vagyunk, semmilyen problémát nem találtak, de a baba továbra sem sikerült. Végül inszeminációra mentünk. Menziszem 03, 09-0313, ig volt. Gonal-f 300 at kaptam és Clostilbegyt. Meg is lett az eredményük: domináns tüszöm 39mm, és két db 37mm.Endometrium:12.90mm, hasüri folyadék nem láthato. 2012.03.20.-Kaptam tüszörepesztöt, majd másnap volt az elsö inszem. 22.kén volt a másik, de olyan fájdalmaim voltak, h sem ülni, sem menni nem igazán tudtam. A dokim szerint ez nagyon jo, de ha elhuzodna hétvégéig akkor mennyek vissza. 03, 24-már nem igazán éreztem fájdalmat csak kellemetlen érzést. Ez a kellemetlen érzés azota is tart, és néha-néha erösödik, föleg ha pisilnem kell (elnézést a kifejezésért), de kibirhato. Az lenne a kérdésem, h tényleg normális e? Tegnap teszteltem, és lett egy nagyon halvány 2csikos tesztem, ez még lehet a tűszőrepesztő hatása? Elöre is köszönöm válaszát Tisztelettel RD

        Dr. Pétervári László válasza a terhesség témában

        A HCG teszt még korai. A várható menstruáció előtti napokban, de inkább azt követően, 04.07.-e után kell végezni. Ekkor mutatható ki a terhesség.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 29., 09:57; Megválaszolva: 2012. április 01., 20:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: