Kristálygomba

Üdvözlöm! Az lenne a kérdésem, hogy lehet e a kristálygombát szoptatás alatt is alkalmazni, és ha igen, nem e lesz hatással a gyermekemre? (6 hetes) Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a kristálygomba témában

Kedves Kérdező! A gomba maga valószínűleg nem jut át az anyatejbe, de erre vonatkozóan semmilyen tudományos ismerettel nem rendelkezünk, mint ahogy arra sem, hogy milyen hatással lehet egy csecsemőre, akinek még fejletlen az immun- és bélrendszere.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. március 27., 09:50; Megválaszolva: 2012. március 28., 01:49
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhes lennék?
korai terhesség
Terhesség duphalac belsőleges oldat
Enyhe sárga barna pöttyös folyás...
Aggódnom kellene e?