Fogantatásnál

Üdvözletem Hónapok óta készülődünk hogy egészségesek legyünk mire megfoganhat a kisbabánk. Lassan itt az ideje vagyis már csak egy hónap hogy próbálkozni kezdjünk. Azt szeretném megtudni hogy igaz e az hogy gondot okozhat ha az apuka vashiányos, mert azt tudom hogy az anyukának nagyon kell erre vigyázni én már szedem két hónapja a baba vitamint. Na de az apuka vashiánya is dondot okozhat? és ha igen akkor mi az amit egy hónap alatt segíthet? vagy várnunk kell még emiatt mert baja lehet a kisbabánknak? előrre is köszönöm a válaszát

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

Kedves Leedő Anyuka! Nem okoz gondot, ha az apuka egyébként egészséges. A párja egyen sok vasban gazdag élelmiszert, ha komolyabb vashiánya van, akkor pedig vaspótló készítményt. Próbálkozzanak nyugodtan a gyermeknemzéssel és teljen a babában sok örömük!

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. március 27., 07:19; Megválaszolva: 2012. március 28., 02:16
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhes lennék?
korai terhesség
Terhesség duphalac belsőleges oldat
Enyhe sárga barna pöttyös folyás...
Aggódnom kellene e?