• Teherbeesési nehézségek

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A férjemmel 1, 5 évvel ezelőtt úgy döntöttünk, hogy szeretnénk kisbabát. Abba is hagytam a fogamzásgátló szedését (Lindinette 20). Ezt követően teljesen elmaradt a menstruációm. Ekkor fordultam orvoshoz, aki hormonprofilt nézetett, és hozzátette, hogy kellene fogyni néhány kilót. A hormonprofil eredményeként kiderült, hogy nincs peteérésem, és alul működik a pajzsmirigyem. Ekkor endokrinológushoz fordultam, aki diagnosztizálta nálam a PCO-t. Megfogattam a tanácsukat és lefogytam 21 kg-ot, melynek hatására már volt menstruációm, de peteérésem nem, és a ciklusaim is nagyon rendszertelenek voltak. Ezután felírta nekem a nőgyógyász a metfolgammát és a clostylbegitet. A 21. napon progeszteront szintet néztünk, mely alapján még mindig nincs peteérésem. A clostylbegitet eddig 1 hónapig szedtem az 50 mg-ból. Engem igazán az érdekelne, hogy milyen lehetőségeim vannak a teherbeesésre, vagy egyáltalán van-e rá reális esély? Előre is köszönöm! Üdvözlettel: Kánforné Teszéri Dalma

        Dr. Pétervári László válasza a teherbeesés témában

        Az alkalmazott terápia rendben van.Több hónapos kezelésre van szükség.Ha egy évig nem jön létre a terhesség akkor más módszer alkalmazása jön szóba.


        Kérdés: 2012. március 23., 18:23; Megválaszolva: 2012. március 27., 21:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.