fogantatás

Jó napot! Engem az érdekelne, hogy szedem a fogamzásgátló tablettát már 2-3 éve és most beteg voltam szedtem antibiotikumot, de késett 1 napot a menzeszem (ilyen még soha nem fordult elő) és kevesebb vér is távozott belőlem. Hasmenésem is volt, de a gyógyszert mindig bevettem pontosan. Lehetek terhes ha volt együtt létem az influenzám alatt és a hasmenés is ez időben jelentkezett? A 7 napos szünetben is együtt voltunk a párommal, de nem védekeztünk. Lehetek állapotos? Ui.: a hasam is kemény és érzékeny! Előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

Elképzelhető terhesség az antibiotikum és a hasmenés miatt, érdemes egy terhességi tesztet csinálnia.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. március 19., 09:01; Megválaszolva: 2012. március 21., 10:47
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhes lennék?
korai terhesség
Terhesség duphalac belsőleges oldat
Enyhe sárga barna pöttyös folyás...
Aggódnom kellene e?