• Cold and Flu terhesseg alatt

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kerdesem az lenne, hogy nathara bevettem egy tasak Cold and flu-t, amit forro vizben kell feloldani. Csak utanna olvastam, sajnos, hogy verellatas csokkenest okoz a tasak egyik osszetevoje. Termeszetesen nem fogom ezek utan szedni, kerdesem, hogy 1 tasakkal sokat artottam a babanak? Eddig minden rendben volt(6. honapban vagyok) Koszonettel

        Dr. Herman Tünde válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! Kérem konzultáljon kezelőorvosával az alkalmazott készítmények magzatra gyakorolt hatása miatt!


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos Itt kérdezhet

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2012. március 16., 14:33; Megválaszolva: 2012. március 22., 15:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: