• Csípő röntgen

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Úr! Csípőfájdalom miatt röntgenre kellett mennem, azt szeretném megtudni, hogy a későbbi gyermekvállalás szempontjából jelent-e ez a vizsgálat kockázatot, mivel a petefészek kitakarása nélkül végzik. Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel:

        Dr. Boros Miklós válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! A mai rtg.készülékek minimális sugárzással dolgoznak. A következő menses után teherbe eshet.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 12., 21:51; Megválaszolva: 2012. március 13., 15:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés