• Ennyitől ugye nem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő / Doktor úr! A barátom keze száraznak tűnt (1-2 órával előttem magához nyúlhatott, nem tudom), és úgy simogatott lent egy kis ideig, majd olyan 4 óra múlva "felnyúltam magamnak". Ettől még nem lehetek terhes, ugye? Ha csak kevés sperma került a kezére, akkor az kb. 1 óra alatt teljesen megszáradt? (Nem tudom, hogy szappannal mosott-e kezet). Komolyabb nemi életet nem élek jelenleg.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        A leírtak alapján nem valószínű terhesség.


        Kérdés: 2012. március 04., 23:26; Megválaszolva: 2012. március 06., 11:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: