• Terhesség - gyógyszerek

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! A héten kiderült, h babát várok. Már van egy (23 hónapos gyermekünk, és leginkább párkapcsolati és anyagi okokból nem terveztünk, nem 'akartunk' másik babát egyenlőre. Ennek megfelelően eszembe sem jutott, h a megfázásomra (torokfájás, köhögés, orrfolyás) ne szedhetnék gyógyszert. Most kb 5-6 hetes terhes lehetek, talán még annyi se. Jövő hétre kaptam UH-ra időpontot. KB két hete Neocitrant (6-8 tasakot), Strepsilst (3-4x), és talán Nasivin (2x) orrcseppet használtam. Még nem döntöttük el, mit tegyünk (vállaljuk-e), de nagyon aggódom, h baja lehet a babának. Arról nem is beszélve, h -nem úgy mint az első tervezettnél- most nem szedtem vitaminokat, nem figyeltem különösebben magamra, ill h egészségesen táplálkozzak. Káros szenvedélyem nincs, csak némi édesség, amit mondjuk gyakrabban fogyasztok mostanában, mint korábban. Kérem segítsen abban, lehet-e és milyen problémája a babának ezek után....szóval ha megtartjuk, mire számíthatunk? Lehet előzetesen valamilyen vizsgálatot elvégeztetni ez ügyben még a 12. hét előtt? Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Boros Miklós válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! Kérdéseire a Genetikai Tanácsadóban tudnak megnyugtató választ adni.Őket keresse fel.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 02., 14:14; Megválaszolva: 2012. március 06., 06:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: