• gyereket szeretnek

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        lupuszos, egy gyerekes anyuka vagyok, Medrolt szedek, 8mg-ot minden masodik nap, Plaquenilt 5napig, 2nap szunettel.10eve probalkozunk de nem sikerul teherbe esnem.Nogyogyaszom szerint rendbe vagyok en is es a ferjem is.Hallottam egzfajta inekciorol:PREGNYL5000. Megprobalhatnam-e? A borgyogyasz orvosom szerint minden eredmenyem nagyon jo. Akkor miert nem maradok terhes?

        Dr. Pétervári László válasza a terhesség témában

        A steroid alkalmazása befolyásolhatja a hormon működést. A terhességben magzat károsító hatása nem ismert. Szakrendelésen tanácsot kaphat, hormon vizsgálat szükséges, a peteérés megállapítására. Ha az rendben, a férj vizsgálata mellett szükséges az anatómia vizsgálat végzése, méh és a petevezetők vizsgálata.Ezek birtokában lehet nyilatkozni a további teendőkről. Pregnyl alkalmazása lehetséges a tüszőrepedés létrehozására.


        Kérdés: 2012. március 01., 12:39; Megválaszolva: 2012. március 02., 21:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: