• Hüvelygyulladás, tehesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        1 hete voltam nőgyógyásznál megállapította, hogy ronda hüvelygyulladásom van és méhszájsebem, amit lefagyasztott. Az alhasam úgy vettem észre, hogy megkeményedett, mintha a méhem kicsit megduzzadt volna. Nem tudom, hogy ez a fertőzéstől lehet-e. Vagy esetleg terhes lehetek? A menzeszem rendesen megszokott jönni, bár az utóbbi 2 héttel előbb következett be, valószínűleg azért mert antibiotikumot kellett szednem torokgyulladás miatt. A kérdésem az lenne, hogy ha terhes lennék, azt a nőgyógyász észrevette volna? A hasamat nem tapogatta meg, csak valamit beledugott a hüvelyembe. Sajnos erre a problémára csak most gondoltam, a kemény, duzzadt méhem miatt és nagyon megijedtem. Remélem tud segíteni.

        Dr. Pétervári László válasza a terhesség témában

        Tanácsos terhességi tesztet végezni a terhesség eldöntésére. Az alhasi probléma inkább gyulladást valószinüsít, ezért nőgyógyászati szakvizsgálat szükséges, lehet gyógyszeres kezelésre van szükség.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 24., 23:33; Megválaszolva: 2012. február 27., 16:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: