• terhesvitamin

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves doktorno! Azt szeretnem kerdezni, hogy ha szedek terhesvitamint: femibion 800-ast, (meg nem vagyok terhes), ihatok-e fervexet, vagy coldrexet, ha meg vagyok hulve? Nagyon varom valaszat, elore is koszonom!

        Dr. Pétervári László válasza a terhesvitamin témában

        Természetesen igen.


        Kérdés: 2012. február 24., 20:09; Megválaszolva: 2012. február 27., 16:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: