• gyomorsav terhesség alatt

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        39 éves nő vagyok, 31 hetes terhes, az utóbbi időszakban folyamatos gyomorégés gyötör.Próbáltam a Rennie rágótablettát, és a Tisacid és Caviscon tablettát is, de egyik sem volt igazán hatásos. Az első trimeszterben szinte mindennapos volt a hányinger, hányás, sajnos ez ismét visszatért. Az elmúlt 2 hétben még intenzívebbé vált a gyomorsav okozta hányás. Igyekszem az étrendemre is odafigyelni, de sajnos semmi sem vált be igazán. Tegnap este pedig arra lettem figyelmes, hogy kissé véreset hányok. Ma délelőtt ez megismétlődött. Segítséget szeretnék kérni a tüneteim enyhítésében. Ha megismétlődik a véres hányás mindenképp forduljak orvoshoz? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! A gyógyszerekre nem reagáló panaszai miatt belgyógyászati vizsgálatot javasolok.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 19., 17:04; Megválaszolva: 2012. február 21., 07:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: