• Májfunkció

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        12. hetes ikerterhes vagyok, az első vérképem szerint gond van a májfunciómmal. GOT:40 (referenciaérték: 5-31) és GPT:82 (referenciaérték: 5-32). Orvosom újabb vérképet kért, ill. hasi UH-t, valamint belgyógyászati beutalót is kaptam. Semmi egyéb tünetem nincs. Kérdésem az lenne, mi okozhatja a magasabb értékeket?

        Dr. Boros Miklós válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! Jó lenne, ha két alig magasabb értékből diagnózist tudnék mondani.Indokolt a belgyógyászati kivizsgálás és rendszeres ellenőrzés, mert van olyan betegség, melyet terhesség (különösen ikerterhesség)vált ki(szerencsére igen ritkán).


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. február 16., 21:37; Megválaszolva: 2012. február 17., 14:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.