• tejapasztás vagy terhesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktorúr/doktornő! Van egy 19 hónapos kislányom, a férjemmel úgy döntöttünk januártól, hogy szeretnénk még egy babát. Január hónapban megjött a menzeszem a szokásosnál 5 nappal hamarabb, barnás pecsételéssel majd rendes menzesz követte. Most február hónapban épp félidőnél járok és furcsa mellfeszülést, a mellbimbó megnyomására tejpöttyök jönnek belőle. Azóta fáradékonyságot, szúrkálást érzek a petefészkemnél, és olyan érzést is, mint amikor a méh nő, illetve gyakori vizelési ingert. Mindezek tudatában végeztem egy terhességi tesztet, ami nem mutattott ki terhességet, viszont az esedékes időpont előtt végeztem ezt el(febr.28-a az esedés nap). A lányomat 12 hónapos koráig szoptattam, utána szedtem homeopátiás készítményt, hogy elapadjon, nem volt vele gond, egészen múlt hétig. Lehet ez egy terhességi előjel vagy a hormonok (az ún. prolaktin) befolyásolnak? Várjak a következő menzeszig a problémával vagy forduljak mielőbb orvos? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: Burainé Hajnalka

        Dr. Boros Miklós válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! Ha panaszai nem szünnek, akkor nőgyógyászati vizsgálat szükséges. A leírt panaszok nőknél nem ritkák.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. február 15., 20:30; Megválaszolva: 2012. február 17., 13:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: