• Feretőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Van 1 Staphylococcus aureus fertőzésem a hüvelyemben, az orvosom Summetrollint írt ki. Meg fogok 1 gyógyulni? 5 hónapos terhes vagyok, nagy veszélyben van a babám épsége? Mik azok az okok amik szóba jöhetnek a fertőzésemnél?

        Dr. Boros Miklós válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! Ilyen baktériuma mindenkinek van.Nem ír a panaszokról sem.Rendszeres terhesgondozói ellenőrzéssel a problémák megelőzhetőek.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. február 08., 16:01; Megválaszolva: 2012. február 10., 11:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: