Terhesség

Tisztelt Doktor! Lenne egy kérdésem egy éve szedem a rexetin nevű gyógyszert most februárban fogom letenni. A kérdésem az lenne, hogy mikor eshetek teherbe? Válaszát előre is köszönöm! Üdv: Mónika

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza a terhesség témában

A gyógyszer szedésének vannak ismert kockázatai terhességben és a szoptatás alatt. Azonban dönthet kezelő orvosa úgy, hogy szedje továbbra is. Ha abbahagyja akkor nincs akadálya terhesség vállalásának semmilyen szempontból.

Kérdés: 2012. február 04., 18:06; Megválaszolva: 2012. február 06., 22:04
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhes lennék?
korai terhesség
Terhesség duphalac belsőleges oldat
Enyhe sárga barna pöttyös folyás...
Aggódnom kellene e?