• Súlyos lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Nő/Úr! 21 éves vagyok az első gyermekemet várom. A 32. heti Uh-n a megjegyzésben a babám mindkét veséjében pyelontágulatot állapítottak meg, de a mértéke nincs megadva. A többi értéke BDP: 83mm AC:281mm FL:55mm Kalkulált súly: 2000-2100gr Mennyi az esélye, hogy egészséges lesz a picim? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Szász Györgyné

        Dr. Boros Miklós válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! Egy lelet még nem jelent bajt.Többször kell megnézni a terhesség alatt de a legfontosabb, hogy születés után végzett vizsgálatnál van-e tágulat.Ha van, akkor folyamatosan ellenőrizni kell.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. február 02., 12:27; Megválaszolva: 2012. február 04., 05:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: