• újabb terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktorúr! Még szoptatom 6 hónapos babám, a menstruációm még nem tért vissza. Tervezzük a testvérkét, kérdésem az lenne, hogy szülés után mennyi regenerációs idő kell a testemnek és főleg a méhemnek, hogy vállalhassam az újabb terhességet? Mivel nincs menstruációm, hogyan állapíthatom meg a peteérésem időpontját, illetve aktus után mennyi idővel érdemes leghamarabb terhességi tesztet csinálnom? Köszönettel: K

        Dr. Boros Miklós válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! A válasz attól függ, hogy hogyan viselte a terhességet, volt-e komplikáció a szülés alatt, hogy telt el a 6 hetes gyermekágyi időszak.Ha minden zavartalan volt, akkor neki lehet kezdeni a babaprojektnek.Ha nem érzi meg a peteérés idejét, akkor UH.vizsgálattal lehet igazolni a peteérést.Tesztet együttlét után 3 héttel érdemes nézni.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. január 27., 21:40; Megválaszolva: 2012. január 30., 11:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: