• TSH érték teherbe eséshez

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Másfél éve szeretnénk kisbabát a férjemmel, eddig eredménytelenül. Mindkettőnket kivizsgálták és mindent rendben találtak. Tavaly májusban a TSH értékem 3, 4 volt. A múlt heti laboreredményem alapján a TSH értékem 1, 78. A belgyógyász Jodid 200 tabletta szedését javasolta. A kérdésem az lenne, ha most elkezdem szedni a tablettát, akkor nem fog a TSH-m megint megemelkedni? Azt is mondta, hogy a teherbeeséshez 2 alá kell vinni a TSH-t. Nem igazán értem, hogy miért kellene szednem a jódot, ha most jó az értékem?! Válaszát előre is nagyon köszönöm. Emy

        Dr. Pétervári László válasza a terhesség témában

        Miért kell a jód szedése azt én sem tudom.Elvileg alul működés esetén jön szóba. Meddőség kivizsgálása szükséges, ennek ismert menete van.


        Kérdés: 2012. január 23., 13:52; Megválaszolva: 2012. január 23., 23:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: