• Terhesen lehetne e szedni helex sr 0, 5 tablettát?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr Úr/Nő! Az a kérdésem lenne, hogy kb3 éve ilyen pánikbeteg féle lettem mikor a lányom másfél éves lett. Akkor a háziorvosom elküldött ekg-ra vérvételre aminek az eredménye jó volt.Felírt nekem Helex sr 0, 5 tablettát amit akkor írt mikor szoptattam és azt mondta ez nem árt a babának szoptatáskor.Szóval én elme orvoshoz sem mentem ezzel és azóta megpróbáltam kezelni persze mindig eszembe van:(És a szívverésem is heves volt erre pedig betalocból írt felet, de azt nagyon ritkén szedem.Ha pedig alacsony a vérnyomásom akkor pedig bicocard felet írt, de ezt sem szedem, ha nem szükséges mert a szívemmel nincs gond. Az a kérdésem lenne, hogy ha szeretnék egy másik babát akkor baj lenne, ha ezt szedném reggel 1 et. Mert már 4és fél éves a lányom és szeretnék neki egy kistestvért.Válaszát előre is köszönöm.Tisztelettel? Cristina

        Dr. Pétervári László válasza a terhesség témában

        A tabletta terhesség tervezése és terhesség alatt nem javasolt. Mivel átjut az anyatejbe szoptatás alatti alkalmazása szintén mellőzendő. Keressen fel szakrendelést panaszával és ott javasolnak megfelelő kezelést.


        Kérdés: 2012. január 21., 20:46; Megválaszolva: 2012. január 23., 22:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: