• Terhesség alatt lehetséges a menstruálás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot! Azt szeretném kérdezni, hogy lehetséges e terhesség alatt menstruálni? Az a helyzet hogy attól függetlenül hogy menstruálok rendesen, észreveszek pár dolgot ami terhességre is utalhat. Már a 4. hónapja próbálom figyelni a jeleket, de mivel a mentruációm megjött ezért nem gondoltam hogy lehetséges lenne hogy terhes lennék amig a napokban valaki a fülembe nem ültette a dolgot. az elején olyan jelek jelentkeztek hogy nagyon fáradékony voltam, nagyon kevéstől is nagyon elfáradtam és beálmosodtam, volt egy rövid időszak amikor szédülékeny is voltam és érzékeny voltam a szagokra, ami mostanra már nagyából elmúlt még nagyon ritkán és enyhébben előjön, és egy kevés hányinger is volt de az már teljesen elmúlt. A másik jel amire felfigyltem hogy többet eszek, és gyakrabban vagyok éhes, pedig nem vagyok olyan tipus aki sokat eszik, sőt. És a leutolsó amit észrevettem, hogy megnőttek a melleim, nem nagyon csak.. valamennyit, elöször azt hittem csak én látom igy és esetleg csak a felső ami rajtam van ezt hozza ki vagy valami, de aztán mások is megjegyezték. Előre köszönöm válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem! A leírt változások akár egyéb, azaz a terhességen kívüli hormonális okok miatt is kialakulhatnak. A terhesség alatt rendes menses nincs, de lehet ún. pseudomenstruáció, mely sokkal kevesebb, mint a szokásos vérzés. Ha ilyet tapasztalt, vagy csak a saját megnyugtatása végett csináljon egy terhességi tesztet!


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 15., 01:54; Megválaszolva: 2012. január 16., 15:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: