Seduxen, terhesség

Tisztelt doktornő/úr! Ma voltam terhesgondozáson, mert gombára utaló jeleim voltak. Megkérdeztem az orvost, hogy normális-e, hogy a farcsontomtól egészen a combomig szokott nyilalni a fájdalom, gerincferdulésem is van (khiposcoliosis) . Azt mondta, hogy igen. Tehát megvizsgált, írt fel Pimafucin kúpot, Seduxen 2*1-et és magnerotot. Kiváltottam, aztán olvasom, hogy a Seduxen nyugtató és görcsoldó hatású, de én nem görcsölök, egy szóval se mondtam ilyet az orvosnak, a fent említett kérdést tettem fel. Nem szeretném ezt a gyógyszert szedni, nem szeretnék hozzászokni, meg a mellékhatásai is elég durvák, meg szerintem nem is indokolt, valószínű félreértettük egymást a doktorúrral. Az lenne a kérdésem, hogy így származhat-e baj, abból, ha ezt nem szedem? A kiskönyvemről küldöm a képet is, mert nem tudom kibogarászni belőle, hogy mit írhatott bele, mert méhszájat is vizsgált. 12.-én leszek 21 hetes terhes. Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszát. Az I.10-ei dátumot kéne nézni, én valami olyat látok benne, hogy 3x0 in fedur a többit nem tudom, de a jelentését se értem. Sajnos nem valami jó a kép.

Dr. Pétervári László válasza terhesség témában

A gyógyszert amit javasoltak önnek egyiknél sem ismert magzat károsító hatás.

A terheskönyvben láthatóak a javasolt gyógyszerek nevei és adagolási mennyiségük.

Kérdés: 2012. január 10., 15:35 ;Megválaszolva: 2012. január 12., 20:15
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhességgel kapcsolatban
Vetélés,missed ab
Leletelemzés
Jod es pajzsmirigy hatasa elso...
Barnás pecsételés