• Szedjek-e vasat?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/ Úr! Kismama vagyok és a 25. heti vérképem a következő eredményeket mutatja: vvt 3, 81, hgb 11, 5, hct 34, 5, MPV 8, 3. A nőgyógyászom szerint anémiás vagyok kissé (most már), szedjek valamilyen vérszaporítót vagy multivitamint. konkrét készítményt nem jelölt meg és nem is írt fel. Én Elevitet szedtem naponta 20. hétig, majd kétnaponta, most meg 3 naponta szedtem (saját kútfejemből). (Mit javasolnak? Konkrét készítményt, akár orvos által felírandót is, háziorvosommal megíratnám.) A nővérem másik városban él, az ő terhessége alatt folyamatosan szedették vele a Ferrofolgammát, merthogy úgyis szüksége van rá. Válaszukat előre is köszönöm. Tisztelettel Zsimebaba

        Dr. Boros Miklós válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! A terhességi vitaminban is van vas, szedje naponta.Vasat laborral igazolt vashiány esetén ajánlatos szedni.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. január 09., 21:18; Megválaszolva: 2012. január 10., 14:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: