• Miért viszketünk ismét?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Jelenleg 21 hetes terhes vagyok, decemberben lerakódás volt a tüdőmben és antibiotikumot kellett szednem és ez idő alatt nagyon elkezdett viszketni a nemi szervem. Mivel voltunk együtt a párommal így neki is. Az orvos írt fel Gyno pevaryl kúpot nekem, a párpmnak pedig 1 szem Fluconer tablettát. A kezelés időtartama alatt nem voltunk együtt. Később igen, többször is. A legutóbbi együttlétünk után 2-3 nappal jelentkezett a páromnál és nálam is az ismét visszatérő viszketés. Miért van ez? Mit tegyünk? Nem veszélyes a babára? 2 napja voltam terhesgondozóban, de nem kaptam rá semmit. Napról napra jobban viszket. Mitől fertőződünk újra? Annyira jó lenne már nyugodtnak lenni a terhsség alatt. Megtisztetlő válaszát köszönöm! Tisztelttel: egy aggódó Kismama.

        Dr. Boros Miklós válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! Ha hüvelyfertőzést nem találtak, akkor érdemes megnézni a vércukrot és a májfunkciót.Jelentkezzen belgyógyászaton.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 06., 15:38; Megválaszolva: 2012. január 10., 07:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés