• Teherbe esés gyógyszeres kezelés után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Férjemmel mielőbb kisbabát szeretnénk. Egyetlen dolog árnyékolta be tervünket. Nov.25-től 6 napot töltöttem a kórházban, ahol egy vírusfertőzés miatt 6 napig kaptam izomlazító infúziókat (a tarkómnál lévő nyirokcsomó duzzanata miatt). Az orvos a következő gyógyszereket írta fel itthonra, hogy szedjem minden nap: Brexin tabletta (reggel 1), Mydeton 150 mg (3x1), Rivotril 0,5 mg (3x1). Az orvos azt tanácsolta, hogy minimum 2 hétig szedjem. Azt szeretném megkérdezni, hogy, ha majd abbahagyom ezen gyógyszerek szedését, mennyi időt kellene várni, hogy „kiürüljön” a szervezetből, és ne jelenthessen semmilyen veszélyt a terhességre, babára nézve? Kicsit félünk, aggódunk… Válaszát előre is hálásan köszönöm! Üdvözlettel: Anikó

        Dr. Herman Tünde válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! Érdemes egy hónapos gyógyszermentes időszakot követően próbálkozni a terhességgel!


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 05., 20:30; Megválaszolva: 2011. december 12., 20:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: