• HCG kérdés, Vereczkey dr.Úr részére

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr, 6-ik petesejt donoros beültetés előtt állok, mint recipiens- volt eddig 2 friss és 3 fagyasztott, 1 biokémiai terhességig jutottam. Nekem egyáltalán nincsen ciklusom, azaz peteérésem. AMH-m 0,1 alatti. Azt olvastam, hogy a HCG injekció transzfer előtt elősegíti az embrió beágyazódását. Önnek mi a tapasztalata erről? Eddig én nem kaptam soha, de arra gondoltam, hátha ez segíthet. Válaszát előre is köszönöm. Mariann

        Dr. Vereczkey Attila válasza a terhesség témában

        Kedves Mariann! A HCG injekció adása a transzfert megelőzően valóban hasznos lehet, de nem kötelező eleme a recipiens előkészítésének. A leírtakból nem derül ki, hogy milyen előkészítést kapott, így nem tudok a kérdésben fentieken túl állást foglalni. Üdvözlettel, Dr. Vereczkey Attila


        Dr. Vereczkey Attila
        Meddőségi specialista

        Dr. Vereczkey Attila
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 01., 21:17; Megválaszolva: 2011. december 14., 12:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés