• terhesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Hallottam olyat, hogy terhes lett valaki. Viszont a menstruációja megjön, a terhességi tesztek negatívat mutattak. Lehetséges ilyen? (A lány sportoló-evezős volt, mikor már észrevették,hogy terhes már nem tudta elvetetni.) Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Ha rendesen megjön a menses, akkor nem valószínű terhesség, a tesztek pontossága 99% körüli, ha időben végzik azokat, a legtöbb teszt a teherbe esés után 14 nappal már pontos eredményt szokott adni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 29., 15:10; Megválaszolva: 2011. november 30., 09:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés