• terhességi anémia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszlelt Doktornő / Doktorúr! Jelenleg 21 hetes kismama vagyok. 16. heti vérképem : vvt 3,9, htc 34,8, hgb 11,8, se-Fe-t nem kértek. A 10. heti első vérvételemen ugyanezek: vvt 4.3, htc 37,5, hgb 12,7, se-Fe 20. A nőgyógyászom szerint ez "belefér", a védőnőm szerint nem és szedjek az Elevit mellé vaskészítményt. Egyébként tényleg sápadt vagyok és néha gyenge is. Mit javasolnak? válaszukat előre is köszönöm.

        Dr. Boros Miklós válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!Nemcsak a laboreredmény számit,hanem a klinikai tünetek is.Ha tünetek vannak akkor szedhet vasat,nem állandóan,hanem kúraszerüen.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 28., 10:25; Megválaszolva: 2011. december 01., 08:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés