• nőgyógyászat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Válaszadó! Testvérem 13 hetes terhes. Nagyon erős folyása van és a rákszűrés eredménye p2-es volt és a hüvely heveny gyulladását mutatta ki. A nőgyógyásza azt mondta nem ártalmas a babára nem írt fel semmilyen gyógyszert, azonban olyan erős alhasi fájdalma van és már elviselhetetlen folyása, hogy a háziorvos augmentin duót és betadin kúpot írt fel. Mindkettőre az van írva terhesség alatt nem javasolt. Elkezdte szedni a tünetei enyhültek csak fél nehogy káros legyen a babára. A kérdésem is erre vonatkozik káros-e a babára esetleg rá ezen termékek használata. Válaszát nagyon köszönöm!

        Dr. Pétervári László válasza a terhesség, folyás témában

        Egyik gyógyszer sem magzatkárosító hatású.Terhességben alkalmazható készítmény.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 17., 19:32; Megválaszolva: 2011. november 20., 22:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: