• Miért fáj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/ Úr! 4 hónapja hagytam abba a mercilon tablettát (10 év után) mert pár hónap múlva kisbabát szeretnénk, de még védekezünk. Voltam orvosnál, mert minden pozícióban fáj az együttlét a párommal a mercilon abbahagyásától követően. Azt mondta azért, mert gyenge a méh, és erősödik a fogamzásgátló után, de baba vállalható. Elmondtam, hogy Gravidát kezdtem el szedni. Azt mondta az orvos, hogy nem ajánlja és be is akarták már tiltani, szedjek ladeevit-et vagy femibiont. Kissé megrémültem, hisz sok nő szed Gravidát, és a többi vitaminokhoz képest több vitamin is van benne, illetve Béres termék (magyar). Ön szerint mitől fájhat az együttlét? Nem vagyunk durvák együttlétkor. És akkor milyen vitamint merjek szedni? Gyomorfekélyem is volt, sok a savam, Salvus vizet iszok rá, azt szabad majd terhesen inni? Nagyon várom válaszát, és előre is köszönöm! Tisztelettel: Anita

        Dr. Pétervári László válasza a terhesség témában

        Gravidát nem tiltották be!Szedhető terhes vitamin.A felsorolt vitaminok között az összetevőkben és annak mennyiségében van különbség. A fájdalom oka szakvizsgálattal mondható meg,lehet gyulladás is!?Keressen fel nőgyógyászt!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 14., 13:00; Megválaszolva: 2011. november 15., 14:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés