trombózis terhességben

tisztelt doktor! 38 hetes terhes vagyok.anyukámnak szülés után mélyvénás trombózisa volt. azt szeretném kérdezni, hogy a kevés trombocita számnak van köze a trombózishoz? hasonlóak a tüneteim a trombózishoz. dagad a lábam, kezem, zsibbad, görcsöl, nem bírok menni, nehezen veszem a levegőt, mikor megyek nyilalik, szúr a hasamba, lábamba alulról felfelé. válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza a terhesség témában

Önnek mielőbb kell jelentkezni terhes szakrendelésen! Ezek a terhességi toxeamia tünetei amit leír. A trombózis hajlamra adott vérből végezhető vizsgálat létezik. A trombocita szám csökkenése jelen esetben a terhességi toxeamia egyik súlyosabb formáját jelentheti.

Kérdés: 2011. november 13., 09:54; Megválaszolva: 2011. november 14., 17:08
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Genetikai vizsgálat 13 hetes terhesen
Fertőzés terheség alatt
Lehetséges így terhesség?
Lehetek-e terhes