Terhesség vérnyomás

Zeldoxot szedek skizoaffektiv zavarra, amitől kissé felmegy a vérnyomásom. 140/97, 129/95-re. Gyermeket tervezek. Nem tudom, hogy ilyen értékekre kell-e a terhesség alatt vérnyomáscsökkentőt szednem a Zeldox mellé. Köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a magas vérnyomás témában

Kedves Kérdező! Két érték alapján nem lehet véleményt mondani, vérnyomásnaplót javasolt vezetnie, ebben naponta háromszor rögzíteni a vérnyomás-értékeket, ezt megmutatni a háziorvosnak, illetve laborvizsgálat is javasolt lenne, ezek alapján lehet elindítani a gyógyszert!

Kérdés: 2011. november 07., 15:59; Megválaszolva: 2011. november 08., 10:18
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetséges így terhesség?
Lehetek-e terhes
PreMens tabletta szedése terhesség...
Terhesség, edzés