Szexre éhezve

Jó napot kívánok! 12 hetes veszélyeztetett kismama vagyok, ugyanis barna folyásom volt, és most van egy kis sárgás folyás, ami a doki szerint fertőzés. A veszélyeztetett terhesség miatt nem kell külön gyógyszert szednem, csak a vitaminokat. De a doktor úr megtiltotta a szex-et, és már 3 hónapja nem lehettünk együtt a párommal. Az lenne a kérdésem, hogy orálisan lehet e csinálni dolgokat, pl.úgy, hogy az "ujjazást" kihagynénk, és csak nyalakodás lenne? Elnézést a megfogalmazásért! Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza a terhesség témában

Tisztelt Kérdező! Orvosát kérdezzék meg, a 12. hét betöltése után is indokoltnak tartja-e még a szexuális absztinenciát (én nem tartanám, ha a 12. heti UH rendben). Amennyiben a sárga folyás Önöket nem zavarja, a "nyalakodás" (oralis szex) nem ellenjavallt.

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. november 05., 11:59; Megválaszolva: 2011. november 06., 06:00
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség megáll
Tisztelt Doktor Úr! Az lenne a kérdésem, hogy az aktus utàn, ultrahangon hány nap múlva látszódik a petezsák, illetve a szívhang? A magzati...
Genetikai vizsgálat 13 hetes terhesen
Fertőzés terheség alatt
Lehetséges így terhesség?