• Pánikroham?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr!/Nő! Pánikbetegséggel kezelnek már 12 éve,de mostanában a szorongáson kívül nem volt pánikrohamom.Az előbb teljesen jól voltam,függönyt akartam cserélni mikor a magasban hirtelen éreztem,hogy a pulzusom iszonyú szapora,elszédültem.a mellkasomnál nyomást éreztem,a párom szerint lefehéredtem.Ez max 10 percig tartott utánna mértem egy vérnyomást ami 100/70 volt,106-os pulzussal,de akkor már jobban éreztem magam.Néztek már sokszor EKG,pajzsmirigyet,vérkép is rendszeresen van.Ami normális.Tudom,hogy a lehangoló idő nem tesz jót,de ilyenkor rettegek,hogy nem-e szív.Márciusban voltam hőtérképes vizsgálaton ami szintén jó lett,semmi érrendszeri problémát nem állapítottak meg,sőt.Egyszerűen nem értem most mi történhetett.Sajnos nagyon szorongok,de ez gyerekkorom óta megvan.A problémákat próbálom gyorsan megoldani,nem vesződök rajta sokat.Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Veress Dóra válasza a pánikroham, szapora szívverés témában

        Kedves Kérdező! Lehetett pánikrohama is, de az is előfordulhatott, hogy a függöny felrakása közben leesett az egyébként sem magas vérnyomása, és erre reagált a szervezete a szapora szívveréssel és lesápadással. A szíve a vizsgálatok alapján nem okozhatta a rosszullétet, ezt próbálja erősíteni magában!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 25., 15:31; Megválaszolva: 2011. október 26., 23:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés