Pánikroham és szorongás

Tisztelt Doktorúr! /Nő! Pánikbetegséggel kezelnek már 12 éve, de mostanában a szorongáson kívül nem volt pánikrohamom. Az előbb teljesen jól voltam, függönyt akartam cserélni mikor a magasban hirtelen éreztem, hogy a pulzusom iszonyú szapora, elszédültem.a mellkasomnál nyomást éreztem, a párom szerint lefehéredtem.Ez max 10 percig tartott utánna mértem egy vérnyomást ami 100/70 volt, 106-os pulzussal, de akkor már jobban éreztem magam.Néztek már sokszor EKG, pajzsmirigyet, vérkép is rendszeresen van. Ami normális.Tudom, hogy a lehangoló idő nem tesz jót, de ilyenkor rettegek, hogy nem-e szív. Márciusban voltam hőtérképes vizsgálaton ami szintén jó lett, semmi érrendszeri problémát nem állapítottak meg, sőt.Egyszerűen nem értem most mi történhetett.Sajnos nagyon szorongok, de ez gyerekkorom óta megvan. A problémákat próbálom gyorsan megoldani, nem vesződök rajta sokat.Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a pánikroham témában

Kedves Kérdező! Lehetett pánikrohama is, de az is előfordulhatott, hogy a függöny felrakása közben leesett az egyébként sem magas vérnyomása, és erre reagált a szervezete a szapora szívveréssel és lesápadással. A szíve a vizsgálatok alapján nem okozhatta a rosszullétet, ezt próbálja erősíteni magában!

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. október 25., 15:31; Megválaszolva: 2011. október 26., 23:12
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Miként szokjak le a Frontinról?
Daganat vagy más gond lehet?
Alacsony pulzus
Utazás közbeni rosszullét
Nyugtató gyógyszer hatása