• Légszomj

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Ági! Pánikbeteg vagyok, és sajnos a testi tüneteknél megjelent már a légszomj is, de csak akkor jön elő igazán, ha izgulok vagy ideges vagyok pl.: most mikor vissza mentem a főiskolára egy napra akkor is jelentkezett délután nem volt , mert elvoltunk a barátaimmal,de mikor mentem haza a busszal megint előjött, akkor már nagyon meg ijedtem és pánikot is eredményezett. Már alig vártam, hogy leszállhassak a buszról és érjek haza, akkor el is kezdtem sírni és halálfélelmem is volt vettem is be frontint amtől jót aludtam, de reggel volt légszomj nem sok , de volt. :( Azt szeretném kérdezni, hogy mit gondol valamivel ellehetne mulasztani a légszomjt és szerinte csak az idegrendszeremet kellene erősítenem? köszönöm válaszát! Üdvözlettel: edusoka

        Dr. Veress Dóra válasza a pánikbetegésg, szorongás témában

        Kedves Edusoka! A tüneteit feltehetőleg az iskola újraindulásával járó stressz hozta elő. A fulladásos panaszokat legtöbbször a rossz légzéstechnika okozza, ezért ajánlatos lenne elsajátítani a helyes hasi légzést. A szorongásos panaszok oldására javaslom valamilyen relaxációs technika elsajátítását, jógázzon, meditáljon. Ha segítségre van szüksége, akkor keressen fel egy pszichológust!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 06., 08:59; Megválaszolva: 2011. szeptember 07., 22:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: