• Gyógyszer hatása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor nő/úr! Két hete írtam, hogy bizonytalanságérzetem van.Olyan mintha nem tudnám tartani magamat. Minden vizsgálaton voltam (teljes vérkép, pajzsmirigy,orr-fül-gégészet,neurológia,kardiológia,minden negatív),elmentem pszichiáterhez. Generalizált szorongást állapított meg. Kaptam Coaxil 12,5 mg gyógyszert. 8 napja szedem 2x1-t..Amióta szedem mindennap van szívritmus zavarom.A gyógyszer szedése előtt volt, hogy két hétig sem éreztem. Már lassan nem merek elmenni itthonról, mert félek a rosszulléttől.10 éve van mitrális prolapsus-om, extrasystoléval. Concort szedek rá 5 mg felét. Omeprazol Hexal 20 mg 1x1 szedek a gyomorsavamra és Magnézium B6-t. Megszeretném kérdezni, hogy Coaxil gyógyszer kiválthatja a szívritmus zavart? Esetleg másik gyógyszert kellene szednem,ez a gyógyszer erős nekem? Ön mit tanácsol? Köszönöm válaszát.

        Dr. Veress Dóra válasza a Coaxil, generalizált szorongás témában

        Kedves Kérdező! A Coaxil okozhat extrasystolet, így javaslom, hogy keresse fel a pszichiátriát újra, számoljon be a panaszairól és váltsanak gyógyszert.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 03., 10:59; Megválaszolva: 2011. szeptember 03., 23:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés